Skip to content

Dr. Kása Gyuláné

SNR/ARNI tréner, Mozgásterapeuta, Aerobic edző, Masszőr

Dr. Kasa Gyuláné “Marcsi” vagyok
Gyulán dolgozom és időpont egyeztetésre Budapesten is van lehetőség.
28 éve vagyok az egészségügyben. Masszázs és mozgásterápiákkal foglalkozom, illetve aerobik edző vagyok.
2014-ben szereztem az életmód tanácsadói-tréner diplomám. 2012-ben az Alternatív természettudományok tiszteletbeli Tanár Doktora, 2011-ben a Gyógyhatású -közérzet javító tudományok mestere lettem.

1990-ben elsajátítottam a svéd és reflexmasszázs tudományát Kanadában.
1991-ben szereztem Frissítő és aromaterápiás masszázsképesítésemet.
1991-ben elvégeztem egy aerobik edzői tanfolyamot Amerikában.
1989-ben végeztem a Fodor József Egészségügyi és Járványügyi Főiskolán.

Az életem során sok sport sérült, és reumatológiai problémás esettel találkoztam, akiknél sok mozgással, tornával és masszázzsal kikerültük a lumbalis vagy csípő műtéteket. 28 éves tapasztalattal a hátam mögött tudom, hogy az emberi testet holisztikusan kell kezelni, ami számomra a test-lélek-szellem egyben. A 2011-ben tanult dr. Eric Pearl kapcsolatteremtő energia gyógyászat sok pluszt adott a tudásomhoz. Csodálatos eredményeket tudtam elérni mozgás és fájdalom csökkentés tekintetében.

2014. november 28-án megváltozott az életem. Stroke-ot kaptam, ami a nagy kitartás, küzdés, és szorgalom hatására, nagyon jó irányba terelt. 2017-ben novemberében találkoztam az ARNI-val. Azon a napon tudtam, hogy ezzel rengeteget segíthetek magamon és másokon is. Ez a szakszerű, funkcionális gyakorlat sor, aminek a magas ismétlésszám az alapja, hihetetlen eszköz a kezünkben. Az ergo terápiás eszközökkel saját edzőm lehetek. Végtelenül boldog vagyok, hogy elvégeztem az Instruktori képzést. Így már én is eredményesen fejlődőm a stabilitásban, erőben és járás technikában.
Vezetlek az úton ami mindenkinek járható. Szeretettel várom kérdéseiket.

Galéria

Közösségi oldalaink