Skip to content

Füzesi Blanka

SNR/ARNI tréner, Konduktor

Füzesi Blanka konduktor, ANRI tréner

Konduktorként, a Pető Intézet Konduktív Szakiskolájában idegrendszeri sérült fiatalok mozgás és kognitív fejlesztével foglalkozom. A szakmai gyakorlatom egy részét az Intézet felnőtt ambulanciáján töltöttem, ahol számos stroke túlélővel találkoztam. Itt a hagyományos konduktív pedagógia – mozgás és kognitív fejlesztés – használatával igyekeztünk segíteni a stroke túlélők fejlődését.

Ennek a kapcsán elkezdtem olyan lehetőségeket és képzéseket keresni, amiket a hagyományos technikákkal ötvözve, még kiterjedtebb és alaposabb segítséget tudok nyújtani azoknak, akiknek szükségük van rá. Az ARNI módszert szakmai szempontból kiválónak találom, erős azokon a területeken, amiket a hagyományos módszerek kevésbé fednek le.

Pásztor Gabriella és csapata nagy lendülettel, odaadással, szakmaisággal dolgozik. Megfogott a mentalitás, a hozzáállás, hogy náluk nem csak a fizikai javulás, hanem a mentális jólét is nagy szerepet kap. A táborokban magam is tapasztaltam, mennyi új lendületet és motivációt nyújthatnak ezek az alkalmak a résztvevőknek.

A képzés elvégzése után én is csatlakoztam hozzájuk, mint ARNI tréner.

 

Kiemelt tevékenységeim:

  1. ARNI Funkcionális Rehabilitációs Tréning
  2. Konduktív pedagógia
  3. Konduktív mozgásfejlesztés
  4. Gyerek mozgásfejlesztés

Galéria

Közösségi oldalaink