Skip to content

Gratuláció

Kedves Gabriella,

Szeretnék gratulálni a szakmai sikeredhez! Végre sikerült hitelesíteni a képesítésedet itt Angliában.

Akik még esetleg nem tudják, nekik szeretném elmondani, hogy igen is kemény munka volt ez Gabinak, egy honfitársnak, aki egy másik nyelven, ezt a szakvizsgát letette, elsajátította, az angol egészségügy szigorú szabályait megtanulta.

További szakmai elismerés, hogy ARNI insructor-rá vált mielőtt képesítését megkapta. Miért is? Mert Gabi te KÜZDÖTTÉL azért, amiben hiszel, az ARNI ezt látta és nem akart téged elveszíteni. Mert te FOGLALKOZOL a betegeiddel, és számodra ők nem csak újabb esetek, hanem újabb kihívások. És te nekik nem csak a betegségüket, de a lelküket is ápolod, és ezért GYÓGYULNAK a betegeid.

Mielőtt én megismertelek, 2 évvel ezelőtt, addig azt hittem, hogy az én munkatársaim a maximumot adják a betegeknek, de sajnos tévedtem, NEM ŐK, hanem TE vagy az, aki maximálisan AD.

Stroke Betegek vezető ápolója vagyok, és ha látom azt, hogy a betegek nem javulnak, viszont van remény javulásra, akkor Gabiékat javaslom nekik, mert az ARNI azt ad, amit ígér! REMÉNYT, TUDÁST es REGENERÁLÓDÁST különböző ütemben!

Itt Angliában az egészségügy sajnos minimálisat biztosit, és itt is vannak megyék, ahol sajnos hosszú hónapok a várakozási idő, hogy egy NHS terápiás várólistáján a beteget végre valaki megvizsgálja, es kezelési tervet írjon neki.

Gabiék a reményt adják, erőt es kitartást, de nem csak a klienseknek, hanem ugyanúgy a hozzátartozóknak is.

Miért is van ez igy? Mert tudjuk, hogy valójában a stroke az nem csak a beteg saját tulajdonú betegsége, hanem igazából az egész családé!

Az én klinikámon a betegek és hozzátartozók egyenrangúan vannak kezelve, és örömmel látom az otthoni, sok mosolygós beteget, hozzátartozót és jövendőbeli kollégákat, hogy menyire keményen sajátítják el a tudást, és nyilvánvalóan, olyan lelki állapotban vannak a hosszú évek elmúlta után, hogy bármilyen segítség jól jön, mert GYÓGYULNI szeretnének, és visszanyerni a lehetőségét annak, hogy fel tudjanak öltözni egyedül, vagy minimális segítséggel, vagy végre az emelőt, a járóbotot, vagy éppen a járókeretet lecserélje.

Gabi te egy kincs vagy, és rajtad két nemzet osztozik. Ezért remélem, hogy az otthoni betegek, hozzátartozók es kollégák ugyanolyan szeretettel es tisztelettel bánnak veled, mint itt Angliában.

Gabi, kivanok neked sok sikert itt Angliában és Magyarországon! Maradj mindig olyan amilyen vagy:

G         Gyógyító – mert gyógyítod a testet

A          Adó – mert a mosolyod a energiát áraszt a betegek lelkében

B          Bebújik az emberek szívébe

I           Inspirálja az embereket

Tisztelettel:

Erika Frohlick

Stroke Specialist Nővér

Tags: