Skip to content

Intenzív tábor

Jelentkezés & Információ

Stroke Neuro Rehab® Intenzív tábor – ok célja, információ:

Az Stroke Neuro Rehab® intenzív tábor célja, hogy minél több stroke túlélő és agyi sérült ismerje meg ezt a hatékony gyakorlati módszert és a pozitív eredményeket, melyek nagyban hozzájárulhatnak a mielőbbi és minél teljesebb körű funkcionális rehabilitációjához.

Aki ezen a intenzív tréningen részt vesz, olyan ismereteket szerezhet meg amiket korábban nem tudott, ezért a képzést fizetendő díj teljes mértékben indokolt és megalapozott ellenszolgáltatás.

Az intenzív tréning során:
– gyakorlati, erőfejlesztési, technikai tréningeket mutatunk és tanítunk a betegeinknek. Azokat a mozdulatokat, alkalmazott mozgásformákat, amellyel majd saját magukat is tudják otthon fizikailag erősíteni, mozgásukat fejleszteni.
Minden esztendőben 3-4 intenzív tábort tartunk egy hosszú hétvégén 2-3 napos táborokat. Ilyenkor kb. 15-20 fő (később max. 25 fő) stroke túlélő, 1 családtag és a végzett ARNI trénerek (a nap folyamán 2-3 beteggel foglalkoznak, dolgoznak együtt) vesznek részt.

Öltözet:
könnyed laza melegítő. A tanfolyam során főleg gyakorlati tréninget alkalmazunk.

Érdeklődni, jelentkezni az Facebook oldalunkon, illetve info@strokeneurorehab.hu elérhetőségeinken lehet. Ahol készséggel adunk részletes tájékoztatást a következő tervezett időpontokról és helyszínekről.

A jelentkezéseket beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a maximális létszámig.
Sokaknak használ ez a funkcionális mozgásterápia.

Az új módszernek köszönhetően, rengeteg pozitív visszajelzést kapunk betegeinktől és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy sokaknak használ ez a mozgásterápia. Ezeket az eredményeinket folyamatosan kommunikáljuk.

Közösségi oldalaink