Skip to content

Kezelt betegségek

A stroke a harmadik leggyakrabban halált okozó betegség Európában. Éves viszonylatban 1.4 millió halálesetet regisztrálnak. Magyarországon közel 250 ezren élnek a betegség árnyékában. Évente 45 ezer az új stroke eset, a maradványtünetekkel elő stroke érintett több mint 500 ezer./Nemzeti Stroke Liga adatai/ A betegek mintegy 25%-a gyógyul maradványtünet nélkül, körülbelül 50%-uk szorul valamilyen segítségre a kesöbbiekben és 15 ezren halnak. [Magyar Stroke Társaság (MST) adatai]

Általunk alkalmazott terápia, az ARNI: Egy új és különleges megközelítése a stroke rehabilitációnak, amely nemzetközileg elismert és sikeres.

Dr. Tom Balchin– aki maga is stroke-on esett át fél oldala teljesen lebénult. Az Ő saját rehabilitációja /amiből az ARNI is kifejlődött az elmúlt 20 év alatt/ egy innovatív kombinaciója volt az önvédelmi sportoknak, a súlyokkal való izomfejlesztésnek és a szellemi /önmenedzselési tréningnek.
Ez a hármas kombinacio ma már klinikai bizonyitékokon alapuló rehabilitaciós módszerként szolgál a stroke betegek optimális fejlődése számara, hogy újra teljes életet tudjanak élni. Ezt a bizonyitékokon alapuló terápiás módszert sajátította el és hozta Magyarországra Pásztor Gabriella Gyógytornász. Az SNR Kft. kizárólagos jogot kapott az ARNI módszer népszerűsítésében oktatásában, fejlesztésében Magyarországon és Európában.

Stroke Neuro Rehab
Stroke Neuro Rehab

Közösségi oldalaink