Élő Online torna

Stroke-osként valószínűleg az a legnagyobb vágyad, hogy visszakaphasd a régi életedet. 

Szeretnéd, hogy minden olyan  lehessen,
mint azelőtt. 

Tudod, hogy szükséged lenne szakember segítségére: egy ARNI trénerre, de nem tudod megoldani anyagi vagy közlekedési problémák miatt, hogy ARNI tréningre menj.

Félsz, hogy az idő múlik, és az állapotod egyszercsak romlani kezd. Hogy az életed letelik, mielőtt felépülhettél volna.
 
Ha úgy érzed, hogy igaz rád ez a poszt, akkor tudd, hogy Te is fontos vagy nekünk. Segíteni szeretnénk, hogy újra szabad lehess!
 
Ezért elindítjuk az élő online ARNI tornát.

Az ÉLŐ ONLINE Stroke Neuro Rehab GYÓGYTORNA/Intenzív Funkcionális Gyakorlati Tréning

Élőben folyik, Zoom alkalmazáson keresztül. Nem lesz visszajátszható.

Egy szakképzett SNR/ARNI Gyógytornász/Tréner tartja a tréninget, egyszerre maximum 25 fő számára, így nyomon tudja követni, hogy hogy haladsz a gyakorlattal, és szükség esetén segíteni tud Neked a Tréner/gyógytornász.

A tréningen Pásztor Gabi, az ARNI vezető gyógytornásza is részt vesz szakmai vezetőként. A torna végén Gabitól személyre szabottan kérhetsz tanácsot a saját állapotoddal kapcsolatban.

“Házirend az “élő” online gyógytornához

· Kizárólag bekapcsolt kamerával lehet részt venni! A tréner csak így tudja a gyakorlatok helyes végzését nyomon követni. Kikapcsolt kamera esetén a résztvevőt kitesszük a felületről.

· Tilos a tréningről vagy annak részletéről kép-, videó-, hangfelvétel készítése! Ennek bármely módon való megszegése jogi következményeket vonhat maga után, a résztvevőt pedig kizárjuk az online gyógytornáról.

· Az élő online gyógytorna nem visszanézhető! Minden héten külön készül specifikus feladatokkal egy szakképzett SNR/ARNI trénerünk, illetve személyre szabottan válaszol a közben felmerülő kérdésekre. Köszönjük együttműködéseteket, a házirend szabályainak betartását!

Nekünk az a fontos, hogy segítsünk Téged abban, hogy mielőbb visszakapd a régi életedet!

A torna 60 perces, tehát 18:00-19:00-ig tart.

Ára: 4.500 Ft, mely átutalással fizethető.

A Zoom szoba belépő adatait befizetés után, a torna napján küldjük e-mailben.

A létszám korlátozott! 

Kérlek, vedd figyelembe a jelentkezésnél, hogy ha mások hamarabb fizetnek, mint Te, akkor lemaradhatsz a tornáról. Biztosíthatod a helyedet a következő órára előzetes egyeztetés alapján, hogy neked is jó legyen az időpont.

Bármilyen kérdésed/kérésed van, keresd Tóth-Viszlay Petrát a +36703880697 -es telefonszámon, vagy írj üzenetet az info@strokeneurorehab.com címre!

ÉLŐ ONLINE SNR/ARNI torna jelentkezés