Skip to content

Stroke Neuro Rehab

Az SNR egy Nemzetközi Intenzív Funkcionális Terápiás Intézet. Képzett trénerekkel rendelkezik a Stroke Funkcionális Rehabilitációs Tréning (FRETS) lefolytatásához.

A Stroke Neuro Rehab az ARNI Institute által hitelesített, képzett oktatókkal rendelkezik a Stroke Funkcionális Tréning lefolytatásához. Az SNR Kft. (Pásztor Gabriella Európai Fejlesztési Menedzser, Senior ARNI Instruktor, Gyógytornász) kizárólagos jogot kapott az Angliai ARNI Instituttól, Dr Tom Balchin-tól, hogy az ARNI módszert alkalmazza és fejlessze Magyarországon és Európában.

A Stroke Neuro Rehab a neurológiai sérülések rehabilitációjával foglalkozó intézet, mely alapvetően a stroke-ot túlélők számára biztosít rehabilitációs aktív programot. Ezen módszer segítségével (ARNI - Action For Rehabilitation From Neurological Injury) leküzdhetik az agysérülések következményeit, útmutatást kapnak a mindennapi élethez.

SNR - Pásztor Gabriella

Pásztor Gabriella - Senior ARNI Instruktor

A Senior instruktori pozíciót hosszú évek gyakorlatával, több mint 25 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött és folyamatos tanulás-, alkalmazás mellett kaphattam meg. Nagy öröm számomra, hogy a módszer kizárólagos képviselője lehetek, és a Londonban több mint 17 éve alkalmazott módszert elsőként tudom bevezetni, alkalmazni és tanítani Magyarországon. Boldoggá tesz a lehetőség, hogy segíthetek a stroke-túlélőkön.

SNR - Tóth-Viszlay Petra

Tóth - Viszlay Petra - Ügyvezető Igazgató

A Stroke Neuro Rehab Ügyvezetőjeként pedig az én feladataim közé tartozik a bejövő e-mailek megválaszolása (info, tanfolyam, tábor), kapcsolattartás és információ megosztás a betegek és a trénerek között, trénerek informálása. Hozzám tartozik továbbá a Stroke Neuro Rehab összes gazdasági feladatának elvégzése Magyarországon, illetve szoros kapcsolattartás, egyeztetés és jelentés Pásztor Gabriella tulajdonos és Senior ARNI trénerrel, gyógytornásszal.

SNR/ARNI trénerek

SNR/ARNI trénerek

Az ARNI funkcionális tréningnél nagyon fontos kihangsúlyoznunk hogy a tréning minden alkalommal speciálisan egyénre szabott ami fejleszti a problémamegoldást, ösztönzi a személyt az otthoni egyéni gyakorlatok végzésére. Nemcsak tréninget kap az érintett, hanem az egész család egy szakmai támogatást, tanácsot a hétköznapi élet megkönnyítésére. A mi módszerűnkkel akkor érhetjük el a legjobb eredményt, ha egy személyre szabott programot, protokollt kapnak az érintettek, ami az ARNI négy fő elemére épül: keringés javító testmozgás, a feladatorientált,-feladatspecifikus gyakorlatok, specifikus erőedzés, fizikai megküzdési vagy önkezelési stratégiák.