Skip to content

Mozgásszervi problémák

Amiben a Safe Laser hatékony segítséget tud adni Önnek

A lágylézer terápiát több, mint 50 éve használják eredményesen az orvostudományban. Közel 100 kórkép esetén bizonyult hatásosnak, melyet klinikai kutatások és esettanulmányok támasztanak alá.

Felhasználás

Túlerőltetésre létrejövő kórképek

Degeneratív elváltozások

A mozgásszeri betegségek a test különböző pontjain, illetve több ízületben okozhatnak problémákat, fájdalmakat. Mozgásszervi fájdalmaknál sokszor nem a probléma forrásánál érezzük a fájdalmat, hanem más területre például ízületbe sugárzik ki. A hatékony fájdalomcsillapítás érdekében célszerű nem csak a fájdalmas terület, hanem a „kisugárzó fájdalompontok – trigger pontok – megkeresése és kezelése is.

Porckopás:

Egy protézis műtét, mely sokunkban félelmet kelt, sok embert érint. Pedig ez elkerülhető lenne, mivel az ízületi porc képes regenerálódni. Az ízületi fájdalom oka gyakran a porckopás, de szakemberek megállapították, hogy ténylegesen nem az ízületben keletkezik a fájdalom, hanem az ízületet mozgató izmokból és a kötőszövetből sugárzik ki. Hazánkban sok olyan felesleges protézis műtét végeznek el, ami ténylegesen elkerülhető lenne, mivel a rehabilitáció megoldhatná a problémát. Szomorú tény, hogy ma az orvosok nem a rehabilitációt javasolják először. A lézerterápia ötven éve ismert és elismert az orvostudományban, bár Magyarországon még nem ismerik, vagy nem ismerik el igazán a mozgásszervi rehabilitációban.