Intenzív tábor

Egy Stroke után könnyen lehet, hogy a legnagyobb álmod, hogy visszakapd a régi életedet.

A következő tábor időpontja hamarosan meghirdetésre kerül.

Sajnos a kórházból kikerülve egyre nehezebbé és egyre lassabbá válhat a rehabilitáció…
Félsz, hogy eltelik az életed, és már soha többet nem lesz lehetőséged egyedül sétálni, autót vezetni, kirándulni, vagy akár táncolni…

Tudjuk, hogy ez így van. De azt is tudjuk, hogy számtalan esetben fordult elő, hogy olyan érintett, akit kerekesszékben toltak be, a saját lábán ment ki a táborból.

És ez csak egyetlen a rengeteg különböző eredmény közül.

Megszokott módon, lehetőség van jönni, kísérővel, kísérő nélkül vagy bejárósként!

 

Gyere el Zalacsányba az intenzív ARNI táborba, és írd újra az életedet! Kapd vissza régi önmagadat és a mozgás szabadságát!

Emberek! Vannak még csodák, bár én inkább szerénytelenül szorgalomnak és kitartásnak hívnám. Ma délelőtt egyedül felálltam a földről. Mindezt az előbbieken kívül köszönhetem a legutóbbi Work shopon tanultaknak. Ott mutatta meg Gabi, hogy hogyan lehetséges ez az én jelenlegi állapotomban is. Elhitette és én elhittem, hogy menni fog ez egyedül is. Azóta gyakorolok, erősítek és ma megpróbáltam úgy, hogy teljesen egyedül vagyok itthon és nincs a közelben segítségem. SIKERÜLT, így csupa nagybetűvel!! legyőzve félelmeimet, ami volt bőven. Pontról, pontra követve a videón látható lépéseket, egy újabb félelemtől megszabadulva mehetek újabb céljaim felé!! Köszönöm Nektek!
Turzai István
Már egy nap! után is szinte csodával határos eredményt láttam anyukámnál, a foglalkozást követően. A hihetetlen támogató, pozitív légkör, a profizmus, a családias kedvesség, mindenkiből legjobbat hozza ki. Petra, Évi, Gabi, köszönjük nektek!
Kozma Éva
Fantasztikusan hatékony módszer ! ❤ Nem csak a mozgást, a beszédkészséget, de az életkedvét is visszaadja a túlélőnek ! Minden stroke-on átesett betegnek ismernie kell, mert sokszorosára növeli a felépülés lehetőségét ! Hálás köszönet ! 🙏🥰
Hajnáczki Edina

Tábor jelentkezés / információ

Stroke után. Merre tovább? c. könyv rendelés