Skip to content

SNR/ARNI ÉLŐ ONLINE Gyógytorna 4 alkalmas

18500 Ft

Egy szakképzett SNR/ARNI Gyógytornász/Tréner tartja a tréninget, egyszerre maximum 20 fő számára, így nyomon tudja követni, hogy hogy haladsz a gyakorlattal, és szükség esetén segíteni tud Neked a Tréner/gyógytornász.

Az ÉLŐ ONLINE Stroke Neuro Rehab GYÓGYTORNA/Intenzív Funkcionális Gyakorlati Tréning

Élőben folyik, Zoom alkalmazáson keresztül. Nem lesz visszajátszható.

Egy szakképzett SNR/ARNI Gyógytornász/Tréner tartja a tréninget, egyszerre maximum 25 fő számára, így nyomon tudja követni, hogy hogy haladsz a gyakorlattal, és szükség esetén segíteni tud Neked a Tréner/gyógytornász.

A tréningen Pásztor Gabi, az ARNI vezető gyógytornásza is részt vesz szakmai vezetőként. A torna végén Gabitól személyre szabottan kérhetsz tanácsot a saját állapotoddal kapcsolatban.

Kizárólag bekapcsolt kamerával lehet részt venni. A tréner csak így tudja a gyakorlatok helyes végzését nyomon követni. Kikapcsolt kamera esetén a résztvevőt eltávolítjuk a résztvevők közül. A részvételi díjat ez esetben nem térítjük vissza.

Nekünk az a fontos, hogy segítsünk Téged abban, hogy mielőbb visszakapd a régi életedet!

A torna 60 perces, tehát 18:00-19:00-ig tart.

A Zoom szoba belépő adatait befizetés után, a torna napján küldjük e-mailben.

A létszám korlátozott!

Kérlek, vedd figyelembe a jelentkezésnél, hogy ha mások hamarabb fizetnek, mint Te, akkor lemaradhatsz a tornáról. Biztosíthatod a helyedet a következő órára előzetes egyeztetés alapján, hogy neked is jó legyen az időpont.

Bármilyen kérdésed/kérésed van, keresd Tóth-Viszlay Petrát a +36703880697 -es telefonszámon, vagy írj üzenetet az info@strokeneurorehab.com címre!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SNR/ARNI ÉLŐ ONLINE Gyógytorna 4 alkalmas” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…