Skip to content

Tóth-Viszlay Petra

Stroke Neuro Rehab Ügyvezető igazgató

Közgazdászként, turisztikai termékek szakirányon végeztem, amiben az az egészségturizmus volt a fő irányvonal.
Az ARNI módszert képzését Dr Tom Balchin tanfolyamán végeztem el Londonban.

2014-től Londonban éltem és dolgoztam, mint páciens koordinátor, kezelési koordinátor és recepciós.

2017-2019-ig egy neves fogorvos teljes körű Páciens Koordinátor Managere voltam, ahol én intéztem a külföldi páciensek teljes körű kezeléseit, szállását, utazását (mint repülőjegy, szállásfoglalás). Emellett kezelési terveket írtam és megszerveztem őket Londonban és Budapesten.

Online marketing tanfolyamot végeztem, ami tartalmazta a facebook, google ads, google analytics hirdetések, reklámok készítését, kezelését és értékelését; ezzel is segítve majd a Stroke Neuro Rehab munkáját, hogy minél több emberhez eljussunk.

A Stroke Neuro Rehab Ügyvezetőjeként pedig az én feladataim közé tartozik a bejövő e-mailek megválaszolása (info, tanfolyam, tábor), kapcsolattartás és információ megosztás a betegek és a trénerek között, trénerek informálása, a facebook oldalak kezelése az IT vezetőnkkel Buzsáki Bálinttal.

Hozzám tartozik továbbá a Stroke Neuro Rehab összes gazdasági feladatának elvégzése Magyarországon, illetve szoros kapcsolattartás, egyeztetés és jelentés Pásztor Gabriella tulajdonos és Senior ARNI trénerrel, gyógytornásszal.

E-mail elérhetőségek

info@strokeneurorehab.com

tanfolyam@strokeneurorehab.com

tabor@strokeneurorehab.com

rendeles@strokeneurorehab.com

Galéria

Közösségi oldalaink