Skip to content

Magyarországi továbbképző
tanfolyam

Információ & Jelentkezés

Magyarországi tanfolyam célja, információ:

Ez a szakembereknek való képzés a szerzett agysérülések rehabilitációjáról szól és egy 6 napos nemzetközi tanfolyam sűrített változata, melyet Angliában hoztak létre 2008-ban.
A kurzust az Egyesült Királyság Stroke hálózat együttműkődésével tervezték azon terapeuták számára akik további evidencia alapú tudásra és innovatív készségek elsajátítására szeretnének szert tenni. A Funkcionális Rehabilitáció és Gyakorlati Tréning utáni Stroke témakörben (FRETS).

A kurzus teljes elméleti anyagot tartalmaz és lehetőséget biztosít a megszerzett tudás esettanulmány során való alkalmazására (az ARNI workshopokon) Magyarországon az ARNI Intézmény Igazgatója Dr. Tom Balchin tartja az elméleti oktatást, Pásztor Gabriella Senior ARNI Instruktor,- Gyógytornász a gyakorlati oktatást (Workshopokat)

A tanfolyamunk hivatalos Felnőttképzési Nyilvántartási száma: B/2021/000945
Akkreditációs nyilvántartási szám: SZTK-A-53686/2022
A Mozgásterápia és Fizioterápiás szakmacsoport 17 pontot kap érte.
Tanfolyam ára: 158.000 Ft

Aki ezen a tanfolyamon részt vesz, olyan ismereteket szerezhet meg amiket korábban nem tudott, ezért a képzésért fizetendő díj teljes mértékben indokolt és megalapozott ellenszolgáltatás.

Az angol anyagról magyar nyelvű tanmenetet és leírást kap a hallgató illetve a kutatásokról, bizonyitékokról Informáló linkeket.
A tanfolyam/továbbképzés elsősorban IV. éves gyógytornász hallgatóknak, szakképzett gyógytornászoknak, mozgásterapeutáknak, ergo terapeutáknak, human kineziológusoknak, rehabilitációs szakembereknek szól.