Skip to content

SNR/ARNI ÉLŐ ONLINE kéztorna 03.22

5000 Ft

A kéztornát Pásztor Gabriella nemzetközi Senior ArniInstructor, gyógytornász tartja. Igazán hatásos rehabilitációs lehetőség ez a módszer, amelynek most kényelmes, otthoni körülmények között részese lehetsz. Magyarországonegyedülálló módon, online mutatjuk be a gyakorlási lehetőségeket az érintetteknek és a hozzátartozóiknak.

Miért fontos az élő online Stroke Neuro Rehab kéztorna?

Nehézséget jelent esetleg a tapintás, fogás, szorítás, fogmosás, pakolás, borotválkozás, vagy egyszerűen felvenni egy papírlapot? 

Bizony, a stroke-ot követően sokak számára ezek a feladatok gondot, olykor bosszúságot és még rossz kedvet is okoznak! A kéztorna fókuszában a kézmozgások helyreállítása, finommotorikus mozgás beindítása, az izmok erősítése, a csukló, kézfej és az ujjak mozgatása lesznek. 

 

Ezt a tornát is a Zoom rendszerben tartjuk, élőben, amely nem lesz visszanézhető. Trénerünk, Pásztor Gabriella a torna során figyeli hogyan végzed a gyakorlatokat, és ha szükséges, akkor segítséget nyújt. 

Az alábbiakat kérjük a résztvevőktől: 

 kapcsold be a kamerád, és próbáld meg olyan szögbe beállítani, hogy látszódjon a kezed a gyakorlatok közben, így a tréner nyomon tudja követni a mozdulataidat, 
 kérjük, hogy kezdés előtt 5-10 perccel jelentkezz be, ráhangolódunk a tornára, és felteheted a kérdéseidet Gabriellának,
 a mikrofonodat önállóan kezeled, kérlek, hogy akkor kapcsold be, amikor kérdezni vagy mondani szeretnél valamit.

A csatlakozási linket a részvételi díj befizetését követően, a torna napján küldjük e-mailben. Kérjük, hogy az e-mail címedet pontosan add meg jelentkezéskor. 

Bármilyen kérdésed/kérésed van, keresd Tóth-Viszlay Petrát a +36703880697 -es telefonszámon, vagy írj üzenetet az info@strokeneurorehab.com címre!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SNR/ARNI ÉLŐ ONLINE kéztorna 03.22” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…